Dans

Dans Sportiv
Dansul ajută la concentrare și dezvoltă echilibrul, forța, coordonarea și flexibilitatea.
RON300LUNA

Beneficiile dansului asupra dezvoltării copilului sunt enorme.

Ajută la concentrare și dezvoltă echilibrul, forța, coordonarea și flexibilitatea. Practicarea constantă a dansului dezvoltă și tonifică toate grupele de mușchi, și contribuie la creșterea și modelarea armonioasă a corpului celui mic. Unele categorii de dans, precum baletul, mai dezvoltă și grațiozitatea

Copiii au posibilitatea de a se distra și a se amuza alături de alți copii. Prin dans ei își manifestă trăirile și se descarcă psihologic de micile lor probleme copilărești.

 Dansurile oferă copiilor posibilitatea de a participa frecvent la diverse concerte și concursuri naționale și internaționale. Astfel, ei ajung să aibă parte de ieșiri pe marile scene, iar fiecare succes înregistrat îi ajută să își consolideze încrederea în forțele proprii. Ajută  copiii retrași și timizi,care  în decurs de ceva timp pot  deveni de nerecunoscut, iși înving frica, își  dezvoltă spiritul de competiție.  

Dansurile rezolvă, inclusiv, anumite probleme medicale, precum: mersul incorect, poziția deficitară a coloanei vertebrale (cifoză, scolioză, lombalgie), tulburări de echilibru, tulburări de tonus muscular, întărește sistemul osos, crește imunitatea copiilor.